<-- NIET ACTIEF -->

Ben jij de geluksvogel? De bofkont? De mazzelaar? gezondNU mag namelijk van Oral-B de iO 9 cadeau geven van maar liefst € 399,-. Het is ook niet zomaar een tandenborstel. Uit de test van de Consumentenbond is hij als ‘Beste uit de Test’ gekomen. De Oral-B iO serie is zowel op het vlak van gebruiksgemak als batterijduur en tandplakreiniger als winnaar uit de bus gekomen.

Stralend gebit

Deze prachtige Oral-B elektrische tandenborstel fleurt elke badkamer op. Te koop in alle varianten en kleuren. De tandenborstels uit de iO-serie scoren goed op het gebied van gebruiksgemak. Zeer goed op het gebied van batterijkwaliteit en lange levensduur. Moeiteloos haalt hij tandplak weg. Dit is belangrijk, daarmee voorkom je tandvleesproblemen, slechte adem en tandbederf. Zo behoud je een mooi, stralend en gezond gebit.

Wat kan hij allemaal?

Het interactieve display maakt eenvoudige navigatie door de borstelfuncties en personalisatie mogelijk: welkomstboodschappen, keuze uit poetsstanden, taalinstellingen en herinneringen om de opzetborstel te vernieuwen.

De slimme poetsdruksensor helpt je niet teveel druk uit te oefenen tijdens het poetsen. De sensor waarschuwt als je te hard poetst en geeft groen licht wanneer je de juiste druk uitoefent.

De compacte magnetische oplader zorgt ervoor dat je borstel in slechts drie uur wordt opgeladen. Het display van de borstel geeft aan hoe vol de batterij is.

De nieuwe Oral-B app werkt met behulp van 3D graphics. Dit zorgt samen met poetsdetectietechnologie met kunstmatige intelligentie, dat alle onderdelen van het gebit goed gepoetst worden, voor de meest optimale poetsbeurt.

De visuele timer geeft je persoonlijke begeleiding om de door tandartsen aangeraden poetstijd te behalen. Dat is minimaal twee minuten. Smileys op het display laten aan het eind van elke poetssessie zien hoe succesvol je poetsbeurt is geweest.

Win

gezondNU mag 1 elektrische tandenborstel cadeau doen, de OralB iO-9 t.w.v. € 399,- (oralb.nl)

Wil jij het beste van het beste? Vul vóór 8 maart 2021 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, gezondNU Voeding en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.