Uitwaaien aan zee! Wil je wakker worden aan het strand met de ruisende golven op de achtergrond? De zon in de zee zien zakken? Genieten van de wind door je haren en vergezichten …

Een week lang genieten aan zee!

Stiekem droomt iedereen daarvan. Stop met dromen; aan het strand van Kijkduin staan twintig luxe Haagse Strandhuisjes. De strandhuizen zijn ruim én hebben ook voldoende ruimte eromheen. Dus niet gluren bij de buren, maar echt lekker genieten. De strandhuisjes liggen op tien minuten wandelafstand van de boulevard van Kijkduin met allemaal restaurantjes. Even de drukte opzoeken kan ook, je bent namelijk zo in levendig Den Haag.

Win

gezondNU mag een weekverblijf weggeven in een strandhuis voor vier à vijf personen. Kijk voor meer informatie op: haagsestrandhuisjes.nl

Kans maken op een weekje weg? Vul dan vóór 1 mei 2019 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.