Wil jij ook je diabetes overwinnen? Lees dan dit boek. Het is gebaseerd op een gezonde leefstijl met koolhydraat beperkt eten. Er wordt op een heldere, begrijpelijke manier uitgelegd waarom het verminderen van koolydraat inname sterkt bijdraagt aan een goede gezondheid. Het resultaat? De bloedsuikerwaarden worden stabieler bij type 1 en 2 en misschien kan je medicatie afgebouwd worden of zelfs teruggedraaid.

Behandelaar

Natuurlijk ga je niet zelf aan de slag maar samen met je behandelend arts. Het boek geeft een handleiding om samen met je arts een gezonder voedingspatroon bespreekbaar te maken. Er is een hoofdstuk opgenomen speciaal voor behandelaars. Ter ondersteuning is een schema opgenomen hoe diabetesmedicatie afgebouwd kan worden. Je kunt direct aan de slag met een actieplan en je leest meer over wat gezonde voeding is en natuurlijk ontbreken de recepten niet. Je maakt je eigen, flexibele dagmenu’s.

Win!

gezondNU mag 10 boeken Diabetes Overwinnen weggeven van de auteur en vlogger van gezondNU, Harriët Verkoelen, t.w.v. € 22,95 (harrietverkoelen.nl of bol.com).

Lekker aan de slag? Vul dan vóór 17 mei 2019 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.