Wat zien groente en fruit er toch lekker uit. Vooral als je ze zelf kweekt. Je wordt trots als je je aardbeien ziet groeien of je tomaatjes. Vers smaakt zoveel beter. En als je met het boek Green Yourself aan de gang gaat, weet je één ding zeker. Oogst uit eigen tuin is lekker en verrukkelijk vooral als je er smoothies mee maakt. Brenda Bas, auteur van het boek, is expert op het gebied van smoothies. Zij komt met de heerlijkste creaties. Lees het zelf!

Darmen en vezels

Je boekt zoveel meer gezondheidswinst als je veel meer groente en fruit eet. Door net als Brenda een hogesnelheidsblender te gebruiken behoud je zoveel mogelijk voedingsstoffen en vezels die zo belangrijk zijn voor je darmen.

In dit boek staan 80 verrukkelijke recepten vers uit je moestuin, de markt of uit de natuur, die je met de blender kunt maken zoals:

  • groene smoothiebowl met wilde kruiden
  • rodebietensoep
  • brandnetelpesto
  • bevroren blauwe bessen met yoghurt
  • knisperende boerenkoolsalade

Win!

gezondNU mag 5 boeken weggeven van de auteur Brenda Bas t.w.v. € 27,- (fontaineuitgevers.nl of bol.com).

Lekker aan de slag? Vul dan vóór 15 mei 2019 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.