Veel mensen zijn er dagelijks mee bezig: afvallen! De overtollige kilo’s verdwijnen maar niet en het lukt al helemaal niet om je ideale streefgewicht te bereiken. Wil jij, net als zoveel anderen, effectief afslanken maar heb je geen zin of tijd om ingewikkelde recepten te bereiden? Afvallen met shakes is dan de manier om verantwoord gewicht te verliezen of je ideale gewicht te behouden.

Met Slank Succes realiseer je een belangrijke bijdrage aan verantwoord gewichtsverlies met de beste ingrediënten. De shake bevat o.a. hoogwaardige eiwitten, een optimale mix van vitaminen en mineralen waaronder B2,B3,B5 en B12 die helpen energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom wat bijdraagt tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalte. Maar bovenal bevat Slank Succes geen toegevoegde, kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam, geen ongezonde suikers en geen e-nummers en dat proef je! Ze dankt haar fantastische smaak aan de vanille en de steviolglycoside.

Door twee maaltijden per dag met deze heerlijke shake te vervangen*i.c.m. een energiebeperkt dieet, levert Slank Succes een effectieve bijdrage aan verantwoord gewichtsverlies. Kortom, deze maaltijdvervanger bevat alles wat je dagelijks nodig hebt om makkelijk en verantwoord af te slanken!

  • Aspartaam vrij
  • Draagt bij tot gewichtsverlies*
  • Bevat slechts 218 kcal per maaltijd

Bus 600 g van € 12,95, nu voor € 9,95
2 bussen van € 25,95, nu voor € 16,95

Bestel Slank Succes!