<-- NIET ACTIEF -->

Een verzuurd lichaam kan de stofwisseling drastisch verstoren, met alle vervelende gevolgen van dien. Het beperken van stress, roken, ongezond eten, medicijngebruik en overmatige spierbelasting is goed, maar niet altijd voldoende.

Bij verzuring rooft het lichaam mineralen uit onder andere botten, tanden, nagels en de huid, waardoor belangrijke mineralenvoorraden kunnen afnemen. Geen prettig idee. Je lichaam extra aanvullen met mineralen wordt dus steeds meer noodzaak. En hoewel mineralen slechts 4% van ons lichaam vormen, is dat relatief kleine aandeel een essentiële buffer voor gezondheid en tegen verzuring. Begin de voorjaarsschoonmaak dit jaar daarom eens vanbinnen, met de support van belangrijke mineralen die je lichaam helpen te reinigen en je immuunsysteem te versterken.

Het nieuwe Alka® Mineralen, met o.a. biologische kiemgrassen en gecalcificeerd zeewier, combineert actieve ontzuring met een mineralencocktail voor je gezondheid. Allemaal in een kleine, makkelijk in te nemen vega-capsule.