Geen zin om uitgebreid te koken, maar wel snel een gezonde en verrassende maaltijd op tafel? vanBLIK inspireert en verrast je met deze recepten.

vanBLIK is een nieuwkomer. Sinds kort worden de schappen in de conservenlaan van Albert Heijn opgevrolijkt door drie smaken: Kip in Kruidige Kokossaus, Vegetarische Curry Madras en Chili con Carne. Deze maaltijden bestaan uit goede, herkenbare ingrediënten, zijn suikerarm en bevatten geen conserveermiddelen of smaakversterkers. Blik houdt voedsel langer houdbaar en zorgt zo voor minder verspilling. De recycling van blik is eindeloos, waardoor je bijdraagt aan een duurzame kringloop.

Tijd maken voor elkaar en lekker eten is belangrijk, maar soms ontbreekt het aan kostbare minuten om eten te bereiden. Het kan dat je een nauwsluitend avondprogramma hebt, of een druk gezinsleven, of gewoon geen zin om uitgebreid te kokkerellen met 15 verschillende ingrediënten. Oké, let op. Met max 4 ingrediënten heb je deze simpele en gezonde recepten al in een mum van tijd op tafel.

Ga je voor een recept bomvol groente, dan is de Vegetarische Curry Madras met bloemkoolcouscous een aanrader. Heb je net een stevige wandeling of fietstocht erop zitten en klaar voor een glaasje? Leg dan eerst een goede bodem met de Chili con Carne met gepofte aardappel. Toch al meer die kerst vibe opzoeken? Zet dan Sky Radio Christmas Station op en bereid ondertussen enkele pasteitjes gevuld met Kip in Kruidige Kokossaus. Zo zie je, met de drie maaltijden van vanBLIK kun je eindeloos en op een gezonde manier variëren.

Meer tips?

Check www.vanBLIK.nl voor inspiratie. vanBLIK is te koop bij Albert Heijn vanaf € 3,49.

 

www.vanblik.nl

Delen