We hebben in april al een beetje van de zon mogen genieten. Maar de komende maanden gaat de zon nog meer van zich laten zien en voelen. Al die UV-straling zorgt er wel voor dat een koortslip op de loer ligt.

Het is daarom belangrijk om je lippen te beschermen tegen de UV-straling. Vaak brengen de vakantievoorbereidingen ook de nodige stress met zich mee. Stress en vermoeidheid zijn ook factoren die een koortslip kunnen veroorzaken. Bescherm je lippen in deze tijd met een product dat een koortslip kan voorkomen. SoreFix Prevent koortslip balsem is een product op basis van zink en met een hoge zonnefactor, SPF30. Het vormt een barrière voor invloeden van buitenaf en verzorgt tegelijkertijd ook je lippen. Voorkom een koortslip met SoreFix Prevent koortslip balsem.

Ben je toch te laat en voel je de koortslip opkomen? Zorg dan dat je weer snel van die koortslip af bent. Hoe sneller je met een koortslipproduct smeert, hoe sneller je er vanaf bent. Daarom is het handig om alvast een product in huis of in de reiskoffer te hebben. Kies voor een product op basis van zink en in een vette vorm. Zink werkt in alle fases van een koortslip, dus vanaf de eerste tinteling totdat de koortslip geheel verdwenen is. Een vette crème is prettig wanneer er een korstje op de koortslip komt. Je vermindert hiermee de kans dat het korstje open gaat en onplezierig aanvoelt. SoreFix Rescue koortslipcreme is een vette crème op basis van zink. Het verkort de duur van een koortslip en zorgt ervoor dat je er minder last van hebt. De crème legt ook geen extra nadruk op de koortslip want deze is transparant.

Na openen zijn beide producten nog 1 jaar houdbaar.
Verkrijgbaar bij apotheek, Etos, DIO en DA.
Voor meer informatie kijk op www.sorefix.nl

SoreFix is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

www.sorefix.nl

Delen