<-- NIET ACTIEF -->

Je huid is het grootste orgaan en een belangrijk afweer mechanisme om virussen buiten de deur te houden. Kies daarom voor bewuste huidverzorging zonder irriterende stoffen. Zodat jouw huid gezond blijft, nu en in de toekomst. De vernieuwde Sensitive Shower Gels van ZARQA met menthol zijn zo puur dat ze ook geschikt zijn voor de meest gevoelige huidtypen.

Menthol kalmeert

Menthol heeft bewezen jeukverlichtende eigenschappen, kalmeert en verkoelt de huid en geeft ook nog eens een frisse geur!  Fijn bij een rode, geïrriteerde of droge huid.

ZARQA Sensitive Shower Gel
Geen parfum of andere agressieve chemicaliën, wél een heerlijk zacht schuim.  De vernieuwde Sensitive Shower Gel bevat verfrissende menthol en Dode Zee mineralen, die hydrateren en beschermen. 
€ 6,99

ZARQA Sensitive Shower Gel + Menthol
Ook in de nieuwe Sensitive Shower Gel + Menthol combineren we milde wasactieve stoffen met de Dode Zee mineralen en extra menthol. Een verkoelend ingrediënt met een fijne geur voor een energieke douchebeleving.
€ 6,99

ZARQA staat voor bewuste, natuurlijke huidverzorging die zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid. Zonder parfum of andere schadelijke ingrediënten, hypoallergeen en 100% vegan.