Heb je ook last van kalkaanslag in je badkamer? Vaak zie je het rondom je kranen en douchekop die vervelende kalkaanslag zitten. Als kalkaanslag in de badkamer aanwezig is zit het ook in alle apparatuur. Denk aan koffiemachines, vaatwassers, wasmachines en cv ketels. De reden dat deze kapot gaan is kalkaanslag. Gelukkig is er nu een oplossing die dat probleem voorkomt en goed is voor de gezondheid. Met de Big Green gaat alles langer mee en dat bespaart een hoop geld.

Big Green is ook goed voor uw drinkwater. We filteren op chemische verontreiniging, sediment en zware metalen. Belangrijk is dat we de mineralen in het water laten, maar zorgen dat je geen aanslag meer hebt. Dat is goed omdat water zonder mineralen slecht is voor je gezondheid. Big Green werkt goed tegen droge huid na het douchen en andere huidproblemen.

De Big Green is de oplossing tegen kalkaanslag én filtert je drinkwater in één. Het apparaat gebruikt geen zout, stroom of chemicaliën en is onderhoudsvrij. U behandelt elke druppel water die door uw huis stroomt. Het is de milieuvriendelijke en duurzame oplossing tegen kalkaanslag die in elke woning past. Je hoeft geen flessen water meer te kopen, het water uit de kraan smaakt beter dan uit een fles.

Kosten inclusief installatie € 990,-

Ontdek het zelf op Big-Green.nl