<-- NIET ACTIEF -->

Ook toe aan een reset van Body & Mind? Met deze Sapkuren wordt ruimte gegeven aan rust, ontspanning, inspanning, reiniging, wellness belevingen. Kortom alle ingrediënten die van deze Detox kuur een TOP verblijf maken. En een Restart naar een mooiere en gezondere versie van jezelf! 

Restart biedt sinds maart 2014 sapvastenkuur arrangementen aan, onder het motto: meer comfort voor minder geld! Dit alles in een topfaciliteit inclusief sport, sauna, wellness en Halotherapie met een verblijf in een luxe B&B, in de prachtige omgeving van de Strabrechtse Heide en onder persoonlijke aandacht en begeleiding van therapeute, natuurvoeding en detoxcoach Anneloes Greijmans.

All Inclusive

Zie het als een vakantie. Een vakantie is ervoor om jezelf helemaal te ontspannen en je hoofd lekker leeg te maken. Weg van die dagelijkse sleur, zodat je na deze dagen van ontspanning weer fris en fruitig kunt beginnen. Zo’n vakantie hoeft echter geen weken te duren, in enkele dagen kun je jezelf al opladen. Zeker als je op sapvasten vakantie gaat. Door het uitgebreide programma tijdens de sapvastenkuur met verse sapjes en verschillende wellnessbehandelingen kom je als herboren terug. Dit alles is een perfecte Restart naar een nieuwe en gezonde(re) leefstijl.