Homeopathie is heel populair in Nederland. Miljoenen mensen vinden jaarlijks hun weg naar de homeopaat. Daarnaast koopt het overgrote deel van de Nederlanders regelmatig homeopathische producten. Gek genoeg staat homeopathie ondanks haar groeiende populariteit steeds meer onder druk in Nederland.

201707-korrels-groenblad28232446_sDe meeste mensen hebben het wel eens gebruikt: een homeopathisch middel. Homeopathie is een geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd wordt. Het principe van homeopathie is dat iemand van een aandoening of ziekte kan worden genezen door het toedienen van een homeopathisch geneesmiddel dat bij een gezond mens dezelfde symptomen oproept als de betreffende aandoening of ziekte.

Het homeopathische principe is al eeuwen oud, maar de populariteit van homeopathie heeft de afgelopen decennia een vlucht genomen. In het merendeel van alle Nederlandse huishoudens is wel een homeopathisch middel te vinden.

Volwaardig onderdeel

Gek genoeg staat homeopathie ondanks haar groeiende populariteit steeds meer onder druk in Nederland. De Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland, ook wel kortweg de Vereniging Homeopathie genoemd, spant zich in om homeopathie een volwaardig onderdeel te laten zijn van het huidige gezondheidsstelsel. Dat is nu harder nodig dan ooit omdat door regelgeving steeds minder over homeopathie geschreven mag worden en hierdoor steeds meer homeopathische middelen uit de winkels verdwijnen.

Hoe meer leden, hoe krachtiger onze stem

Dankzij haar leden kan de Vereniging Homeopathie onafhankelijke informatie verstrekken over homeopathie en investeren in wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast overlegt de vereniging met de overheid en met verzekeraars over vergoedingen en regelgeving en vinden er nog heel veel meer activiteiten plaats.

Word lid en ontvang een jubileumpakket vol leuke producten!

Hoe meer leden, hoe krachtiger de stem van de Vereniging Homeopathie. Wanneer je lid wordt ontvang je korting op de Gezond Leven zorgverzekering en in vele webshops. Ook krijg je 4 x per jaar het Homeopathie Magazine thuisgestuurd. Dit magazine staat boordevol informatie over gezond leven en homeopathie. En omdat we dit jaar maar liefst 130 jaar bestaan, ontvangt ieder nieuw lid gratis een jubileumfeestpakket vol leuke producten t.w.v. € 35,-!

201707-logo_kvhn_200x200Lid worden kan eenvoudig via www.vereniginghomeopathie.nl
of bel 020-617 83 08

www.vereniginghomeopathie.nl

Delen