Spirulina behoort tot de rijkste natuurlijke vitaminen- en mineralenbronnen ter wereld. Dit algje is zeer voedzaam en bevat van nature meer dan 80 vitale voedingsstoffen, het heeft een reinigende, opbouwende en herstellende werking. Regelmatig gebruik van spirulina versterkt je natuurlijke weerstand en geeft je meer energie!

Spirulina bestaat voor meer dan 60% uit plantaardige eiwitten die beter en sneller in het lichaam worden opgenomen dan de eiwitten uit vlees. Daarom is spirulina uitermate geschikt om gewicht onder controle te houden en ter ondersteuning van een (vegetarisch en veganistisch) dieet! Daarnaast is spirulina van nature geschikt bij zware lichamelijke inspanning en daardoor zeer geschikt voor sporters, duursporters en topsporters.

Door de hoge gehaltes aan chlorofyl en bètacaroteen (provitamine A) verstevigt dit algje de huid en laat de huid stralen. Regelmatig gebruik van spirulina werkt mee in de bescherming van de huid tegen veroudering en rimpelvorming.

De biologische spirulina van Chi behoort tot ‘s werelds beste kwaliteit en bezit alle benodigde certificaten en keurmerken. Chi Bio Spirulina is verkrijgbaar bij een partnerwinkel bij jou in de buurt en op chi.nl

www.chi.nl