De meerderheid van de Nederlanders eet te weinig groente, fruit en vis. Daarom is het in deze donkere wintermaand een goed idee om dit tekort aan te vullen. Hoe? Met een pot multivitamine! Jij, lezer van gezondNU, mag een maand lang Plantina Multivitamine testen.

In een pot met multivitamines zit een combinatie van de belangrijkste vitamines en mineralen. Het voordeel hiervan is dat deze vitamines en mineralen met elkaar samenwerken en elkaars werking positief beïnvloeden. Zo ondersteunt Plantina Multivitamine de processen in het lichaam en kan het onder meer de natuurlijke energie in het lichaam activeren. Daarnaast draagt het bij aan de concentratie, fitheid, het leervermogen en een normale weerstand tegen stress.

De supplementen van Plantina zijn samengesteld op basis van de orthomoleculaire voedingsleer zoals die is ontwikkeld door tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling.

Wil jij Plantina Multivitamine testen? Vul dan onderstaand formulier in. Uit alle inschrijvingen kiezen wij 10 testers. Na de testperiode ontvang je een vragenlijst per mail, omdat wij en Plantina benieuwd zijn naar de testresultaten.

Meld je aan

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je Vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze testactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die het testproduct ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.