In Go Keto gaat Julie Van den Kerchove verder in op de keto-levensstijl: dé manier om langer jong, energiek en slank te blijven. Ze toont aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwd programma hoe je in 30 dagen van je lichaam een natuurlijke vetverbrander kan maken. Benieuwd hoe?

Activeer je natuurlijke vetverbranding en voel je energieker met keto in 30 dagen

Julie Van den Kerchove toont aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwd programma hoe je in 30 dagen van je lichaam een natuurlijke vetverbrander kan maken, met meer dan 60 nieuwe gluten- en suikervrije recepten bomvol gezonde vetten en groenten, aangevuld met kleine porties gevogelte en vis van goede kwaliteit.

Het boek bevat ook een gedetailleerd 4-weken menuplan, een 15-minuten work-out om je verbranding extra te ondersteunen en heel veel tips om je levenskwaliteit te verbeteren. De recepten zijn snel en eenvoudig, met hoofdzakelijk ingrediënten uit de supermarkt. Goed

voor flexitariërs, vegetariërs én voor iedereen die graag eens vegan eet. Ook Bourgondiërs komen aan hun trekken met klassiekers zoals vol-au-vent, stoofpotje met frietjes, risotto en wafels met slagroom.

Uitgeverij Lannoo | lannoo.nl |prijs: € 25,99 | verkrijgbaar via de (online) boekhandel

GO KETO »