<-- NIET ACTIEF -->

Een vrouwenlichaam is geen dag hetzelfde. Het doorloopt een voortdurende cyclus onder invloed van het samenspel tussen de verschillende vrouwelijke hormonen. Op sommige momenten kan het wel wat extra ondersteuning gebruiken. Deze kruiden kunnen daarbij helpen.

Het kruid monnikspeper staat bekend als een van de belangrijkste vrouwenkruiden. Monnikspeper biedt namelijk ondersteuning bij ongemakken rondom de menstruatie en helpt bij het behoud van een goede mentale en fysieke balans. Het meest gebruikte kruid bij overgangsverschijnselen is zilverkaars1. Het knolgewas Maca wordt van oudsher door Peruanen gebruikt vanwege de gunstige invloed op zowel de fysieke als mentale gezondheid. Maca draagt bij aan een goede hormonale balans tijdens de overgang.

Deze gezondheidsclaims zijn in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Twee producten voor de vrouw

De vrouwenformules van Vitals bevatten kruiden van uitzonderlijke kwaliteit. Vrouwenformule Pro bevat monnikspeper en andere ingrediënten die bij uitstek geschikt zijn voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Vrouwenformule Pro 45+ bevat naast zilverkaars meer ingrediënten die bij uitstek geschikt zijn om ondersteuning te bieden tijdens de overgang1.