<-- NIET ACTIEF -->

Op zoek naar een mondkapje dat helemaal bij jou past, maar dat ook nog veilig is en duurzaam? Bij Wanapix laat je je eigen gepersonaliseerde mondmaskers maken. Zo is er nooit meer verwarring welk kapje de jouwe is.

Je kunt ze op 60 graden in de wasmachine wassen, ze gaan wel meer dan dertig wasbeurten mee, zijn gecertificeerd, dragen super comfortabel en houden uiteraard ziekteverwekkers, luchtvervuiling, pollen en vieze geurtjes bij je weg. Bovendien wordt gratis een hulpclip meegeleverd om de druk op de oren te verminderen.
Wanapix is expert op het maken van gepersonaliseerde cadeaus en kan je ook helpen bij het maken van je eigen mondkapje naar eigen ontwerp. Zo’n uniek mondkapje met je eigen naam erop wordt ook minder snel ‘ingepikt’ door anderen, waardoor een stukje hygiëne beter gewaarborgd blijft. En naast dat het er geweldig uitziet, leveren de mondkapjes van Wanapix niets in veiligheid en kwaliteit in.

Je kunt je eigen mondmasker online maken en bestellen, waarna het per pakketdienst thuisbezorgd wordt (de verzendtijd is 3-6 werkdagen).