Tai-Gingseng wordt al eeuwen gebruikt om je seksuele welzijn een oppepper te geven en je uithoudingsvermogen te vergroten. Vooral in Oost-Azië is deze levenswortel populair. Maar heeft Tai-Gingseng echt positieve invloed op je relatie? gezondNU-lezers hebben het voor je getest.

Een maand lang mochten lezers van gezondNU Tai-Gingseng van Emonta testen. Ze konden kiezen voor dragees of een elixer. Ruim 72% van de respondenten deed mee aan deze test omdat ze benieuwd waren of Tai-Gingseng hun relatie een oppepper zou geven. Voor 33% was het vergroten van hun uithoudingsvermogen de belangrijkste motivatie.

Fitter en meer energie

Bij merendeel van de testers (70%) had een maand Tai-Gingseng positief effect op hun uithoudingsvermogen. Ze voelden zich iets fitter en hadden meer energie. Ook schreef één tester: ‘Het heeft zeker effect op mijn uithoudingsvermogen. Ook zorgt Tai-Gingseng voor wat meer gevoel in mijn lichaam in drukke en stressvolle tijden.” Een groter uithoudingsvermogen, meer energie en je fitter voelen, is natuurlijk alleen maar gunstig voor je relatie.

Probeer nu zelf

Bij aankoop van een fles Tai-Ginseng elixer à 500ml, een verpakking Tai-Ginseng met 60 dragees
t.w.v. € 12,75  GRATIS.

www.emonta.nl