Zonbescherming is noodzakelijk tegen huidverbranding en huidschade. Een vette huid, witte waas en een geïrriteerde huid zijn vaak lastige bijkomstigheden van het smeren van zonnebrandcrème. Er is nu een oplossing om niet meer te smeren: zonnepoeder met SPF 50. Een makkelijk aan te brengen zonbescherming in een zelfdoserende brush.

Zonbescherming zonder te smeren

Veel mensen gebruiken pas zonnebrand als ze op vakantie of naar het strand gaan, maar niet op alle andere momenten dat ze buiten zijn. Ze vinden het vervelend om met zonnebrandcrème smeren, omdat het de huid irriteert, vet maakt of zorgt voor een witte waas.
Het grote voordeel van zonnebrandpoeder is dat het op de huid blijft liggen en er niet in trekt. Je hoeft je handen na het aanbrengen dus niet meer te wassen. Zonnepoeder van Sunday Brush is een nieuw 100% natuurlijk product en biedt bescherming tegen zowel UVA en UVB stralen met SPF 50.

Egaliserend en matterend

Het zonnepoeder bestaat uit mineralen en vormt een dun laagje op je huid dat de UV-stralen reflecteert. Het zonnepoeder is licht en zorgt ervoor dat de poriën niet verstoppen bij gebruik. Bijkomend voordeel is dat zonnepoeder de huid egaliseert en matteert en ook over make-up kan worden aangebracht.

Daarom is zonnepoeder een uitkomst voor iedereen die zich op een makkelijke manier wil beschermen tegen de zon.

100% natuurlijke zonnepoeder

Sunday Brush is de enige 100% natuurlijke zonnepoeder op basis van hoogwaardige mineralen en daarmee uniek in de wereld. Tevens is Sunday Brush zeer waterbestendig en kan zich niet vermengen met water of zweet. Daardoor is het ook geschikt voor buitenactiviteiten. De mineralen met SPF 50 geven geen enkele reactie met de huid, daarom is het ook geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid of allergie.

Sunday Brush is verkrijgbaar in drie natuurlijke huidtinten passende bij jouw huid.
Kijk welke Sunday Brush bij jouw huid past.

Meer weten? Ga naar sundaybrush.com »