Ben je eindeloos aan het jojoën met jouw lichaamsgewicht, gezondheid en balans? Heb je een voedselintolerantie en geen idee hoe je hier in het dagelijks leven mee om moet gaan? Dan ga ik jou als online voedingscoach helpen.

Ik ben Jolijn Berghuis. Inmiddels ben ik al bijna 10 jaar bezig met gezond eten, veel sporten en dit combineren met mijn drukke leven. Daarnaast heb ik mijn glutenvrije, lactosevrije en suikervrije leefstijl zelfs meegenomen naar het andere eind van de wereld. Daar hield het niet op. Nog steeds reis ik veel rond en behoud mijn gezonde en sportieve levensstijl met gemak.

Gezond eten en veel sporten zijn voor mij vanzelfsprekend geworden. Het kost geen moeite en ik heb nooit behoefte aan een cheatday of het andere uiterste; een extreem dieet. Ik heb balans gevonden. Een echte “sustainable” gezonde levensstijl. Ben jij hier naar op zoek? Dan help ik jou ook graag verder als (online) voedingscoach.

Dus wil je profiteren van mijn kennis gebaseerd op mijn ervaringen, mijn eigen experimenten en orthomoleculaire voedingswetenschappen? Ben je opzoek naar inspiratie voor gezonde recepten, ben je het zat om te diëten en ben je op zoek naar een stok achter de deur om jouw doelen te bereiken? Probeer dan eens één van onze coachingsprogramma’s.

www.jolijnberghuis.nl