Hoe kunt u zich mooi en vitaal voelen met uw huid? Het toverwoord luidt ontslakken! Met de methode de “Driesprong van de ontslakking” volgens dr. h. c. Peter Jentschura kan men naast gezondheidsvoordelen ook het ‘goede figuur’ weer realiseren.

1. Reiniging

Een succesvolle ontslakking begint met het splitsen van slakken in hun oorspronkelijke bestanddelen. Door deze splitsing worden reeds afgezette zuren en andere giftstoffen gereactiveerd. 7×7 KruidenThee heeft zich inmiddels met succes als universele slakkenoplosser bewezen. Als ideale celspoeler bevat hij door een combinatie van 49 kruiden, specerijen, wortels en bloesems alle elementen die bij verslakkingen ertoe doen. 7×7 KruidenThee lost daardoor alle slakken op.

2. Regeneratie van lichaamseigen mechanismen en stofwisseling van gereactiveerde zuren en giftstoffen201610.P.Jentschura.schets

Bij stap 2 worden de gereactiveerde giftstoffen middels basenvormende vitaalstoffen geneutraliseerd en afgevoerd. De lichaamseigen ontzuringsmechanismen worden door de zuiver plantaardige basenvormende vitaalstoffen van WurzelKraft optimaal ondersteund. Door zijn speciale receptuur met meer dan 100 planten bezit WurzelKraft alle plantaardige vitaalstoffen die ons lichaam dagelijks nodig heeft.

3. Uitscheiding van zuren en giftstoffen

Uiteindelijk moet de ballast uit het lichaam worden verwijderd! Hiervoor beschikken wij over een ander effectief uitscheidingsorgaan – de huid. Met basische lichaamsverzorging kan de uitscheidingsfunctie van de huid worden geactiveerd. Door de huid worden via honderdduizenden zweet- en talgklieren zuren en andere giftstoffen verwijderd. In een basisch bad. Dit ontlast het lichaam merkbaar. De huid wordt zacht gereinigd en het zelfvettend vermogen wordt geoptimaliseerd.

Ga direct naar www.p-jentschura.nl »