<-- NIET ACTIEF -->

Bij ‘detox’ denk je waarschijnlijk meteen aan vastenkuren en sapjes. Weinig of geen voedsel is nooit lang vol te houden en helemaal niet nodig om je lever te ontgiften. Benieuwd wat dan wel? Ontdek het hier.

Het Fresh & Clean revitalisatie programma van Plantina is ontwikkeld door een voedingsdeskundige in samenwerking met een arts in de voedingsgeneeskunde. Het programma helpt jou om het nieuwe jaar te kickstarten door een versnelde afvoer van toxines die je hebt binnengekregen, zeker na de feestdagen. De revitalisatie duurt 14 dagen, waarin je volledig ondersteunt wordt vanuit Plantina. In het pakket zit een voedingsprogramma met recepten voor alle maaltijden en tussendoortjes voor de 2 weken én daarna.

Wat het programma zo uniek maakt is dat het niet alleen gebaseerd is op voeding, het wordt aangevuld door 4 soorten supplementen, krachtpoeder en biologische tomatensoep. In de Facebook groep ‘Fresh & Clean Challenge’ vind je dagelijkse ondersteuning en ervaringen van andere deelnemers. (Accept the Challenge!)

De eerste 25 deelnemers van gezondNU krijgen een gratis tas erbij en maken kans om het aankoopbedrag terug te winnen.