Opvliegers, nachtelijk transpireren, prikkelbare gevoelens – overgangsverschijnselen zijn even divers als hinderlijk. Wat kun je eraan doen? Steeds meer vrouwen kiezen voor het natuurlijke Menoflavon, een rode-klaverextract rijk aan isoflavonoïden: plantaardige ‘hormonen’ speciaal voor de vrouw rond de menopauze.

Geen hormonen, wel een hormonale werking

De meeste vrouwen in de overgang zien twee opties: óf de verschijnselen voor lief nemen óf een belastende hormoonbehandeling ondergaan. Beide opties zijn weinig aantrekkelijk – maar belangrijker nog: er is een derde, natuurlijke optie. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat rode-klaverextract de kenmerkende overgangsverschijnselen flink kan inperken.

Hoe dat werkt? Rode klaver is rijk aan fyto-oestrogene isoflavonoïden. Zoals het ‘oestrogeen’ al doet vermoeden heeft dat iets met hormonen te maken. Niet dat de isoflavonoïden hormonen zijn, maar zij hebben wel een hormonale werking, simpelweg omdat de oestrogeenreceptor van de cel ze voor hormonen aanziet.

Daarmee zijn isoflavonoïden een uitstekend supplement voor vrouwen in de overgang.

Hoge biologische beschikbaarheid en werkzaamheid

Menoflavon is het eerste Europese preparaat met rode-klaverextract. Door een speciaal extractie- en bewerkingsprocédé bevat Menoflavon uitsluitend bestanddelen die zich door een grotere biologische beschikbaarheid en werkzaamheid onderscheiden. Wat dat aangaat neemt Menoflavon overgangsverschijnselen écht serieus – en het extract bestrijdt ze natuurlijk en effectief.

Tijdelijk 1+1 gratis. Bestel nu! »