<-- NIET ACTIEF -->

Hoezeer wij ook van het winterweer genieten, onze huid wordt er niet altijd vrolijk van. Kijk jij wel eens in de spiegel en denk je dan: ‘Mijn huid kan wel een oppepper gebruiken’? Je kunt genoeg doen om je huid te ondersteunen. Een van die stappen: The Daily Nectar slikken.

Een paar redenen waarom je huid er moe uitziet

Je huid kan om verschillende redenen niet zo stralend zijn als je zou willen. De belangrijkste oorzaken in de winter? De eerste is dehydratie. Koude temperaturen en verwarmingen beschadigen namelijk de huidbarrière en water verdampt letterlijk door onze huid. Dit kan resulteren in dode huidcellen, verstopte poriën, en een droge, doffe huid.

Naast dehydratie, speelt ook voeding een grote rol. Door minder fruit en groenten te eten, krijgen wij misschien niet voldoende antioxidanten binnen, die vrije radicalen kunnen neutraliseren. Een tekort aan antioxidanten kan verschillende gevolgen hebben voor je huid.

Wat kun je doen?

Supplementen kunnen je huid van binnenuit helpen. Dit maakt The Daily Nectar de perfecte aanvulling op jouw ochtendroutine in de winter:

  • De natuurlijke antioxidanten (waaronder astaxanthine) beperken de schade door vrije radicalen.
  • Hyaluronzuur helpt de huid water van binnenuit vast te houden, waardoor de huid er beter uitziet.
  • Hooggedoseerde vitamine B12 zorgt voor een energieboost.
  • Vitamine C uit natuurlijke bronnen (acerola, bosbes, hibiscus) versterkt het immuunsysteem.

Probeer The Daily Nectar nu met een speciale aanbieding voor gezondNU lezers.

*Je ontvangt 10% korting op de gehele bestelling. Als je voor het voordeligere maandabonnement kiest, bespaar je 10% op je eerste maand (opzeggen kan op elk moment).

Photo credits: Saskia Wesseling