<-- NIET ACTIEF -->

Visolie; je hoort er steeds meer over. Maar wat is het nu eigenlijk? Visolie is een voedingssupplement dat de juiste hoeveelheid essentiële omega 3-vetzuren bevat die je o.a. beschermen tegen hart- en vaatziekten. Bij kinderen spelen deze vetzuren ook een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de hersenen.

Een kind tussen vier en negen jaar dient volgens het Voedingscentrum 50 tot 60 gram wilde, vette vis per week te eten. Denk aan haring, zalm en makreel. Kinderen eten echter vaak magere vis zoals vissticks, kibbeling of pangasiusfilet. Daarnaast is ook de kwaliteit van de vis belangrijk. Maar wat als je kind helemaal geen vis lust? Dan is een visoliesupplement een goed alternatief!

Unieke kauwgellies

EasyVit support gezinnen in hun streven naar een gezondere levensstijl en introduceert daarom EasyFishoil; een visoliesupplement speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar. EasyFishoil heeft een unieke toedieningsvorm: zachte kauwgellies met een lekkere frisse, fruitige smaak, geur en een gebruiksvriendelijke verpakking.