Slaap je slecht, ben je continu moe en kun je je slecht concentreren? Dan kun je wel wat ondersteuning gebruiken om je energie- en stressbalans weer op het juiste peil te krijgen. Met Physalis Ginseng forte biologische supplementen zet je jezelf weer op het juiste spoor. Met als resultaat meer energie, meer grip op stress en een gezonde nachtrust.

In Physalis Ginseng forte worden maar liefst vier ginsengsoorten gecombineerd:

  • Indiase ginseng of Ashwaganda is een zogenaamd adaptogeen: je wordt er enerzijds rustiger van en anderzijds optimaliseert het de concentratie. En dat niet alleen: het zorgt voor meer energie, verbetert alertheid en sportprestaties en draagt bij aan een gezonde slaap.
  • Koreaanse ginseng wordt al eeuwenlang ingezet bij overspannenheid en negatieve stemmingen. Het verbetert tevens het energieniveau en de alertheid.
  • Siberische ginseng ondersteunt niet alleen het geheugen, maar bevordert ook het herstel na intensieve training door de zuurstofaanvoer naar de spieren te verbeteren.
  • Peruaanse ginseng of Maca staat bekend om het verbeteren van het uithoudingsvermogen, op zowel mentaal als fysiek vlak en is een natuurlijk hulpmiddel voor sporters.

Het supplement is verrijkt met vitamine C uit de acerolavrucht en S.O.D. (superocide dismutase), een van de krachtigste antioxidanten die er bestaat. De S.O.D. in Physalis Ginseng forte Bio is afkomstig van micro-algen.

De kwaliteit van Physalis

Physalis gebruikt alleen ginsengextract van de hoogste kwaliteit. De wortels voor de Physalis voedingssupplementen krijgen vier tot zes jaar de tijd om te rijpen. Dankzij de biologische landbouw zijn de ginsengwortels extra rijk aan fytonutriënten en ginsenosides.

Physalis Ginseng forte kost € 16,59 (30 tabletten) en is verkrijgbaar bij Holland & Barrett.