Het kan geen kwaad uw gezondheid in het najaar extra te ondersteunen. De Elke Dag-multi van Vitals kan daarbij helpen. Met deze multi kiest u voor het beste. Het bevat goed opneembare stoffen en verbindingsvormen, in de juiste verhoudingen én in doseringen die ertoe doen.

Elke Dag is een zorgvuldig ontworpen multi met essentiële micronutriënten en bijzondere aanvullingen zoals zeaxanthine, luteïne, bioflavonoïden en co-enzym Q10. Bij de samenstelling van Elke Dag is zoveel mogelijk gekozen voor goed opneembare stoffen en verbindingsvormen, in de juiste verhoudingen en in doseringen die ertoe doen.

De Elke Dag-serie bestaat uit verschillende toedieningsvormen: Elke Dag Tabletten, Elke Dag Capsules en Elke Dag Poeder. En er zijn multi’s voor specifieke doelgroepen: Elke Dag Mama, Elke Dag Junior en Elke Dag Senior. Per multi is de dosering van de verschillende vitaminen en mineralen afgestemd op de verschillende groepen gebruikers. En er zijn extra voedingsstoffen toegevoegd die specifiek voor die betreffende groep zinvol zijn.

VOOR WELKE MULTI KIEST U ? >>