<-- NIET ACTIEF -->

Groenlipmossel producten zijn de laatste tien jaar zeer populair geworden in Nederland. Dat komt door de hoge tevredenheid van gebruikers: iedereen heeft het erover. De unieke formule van Synofit Premium Plus heeft daar enorm aan bijgedragen.

Synofit Premium Plus bevat ook Full Spectrum Curcumine en Zwarte bes-blad, wat de gewrichtsfunctie op een natuurlijke manier ondersteunt.1 Daarnaast wordt er Boswellia serrata gebruikt in de vloeibare versie. Na de opbouwfase (tot 80 dagen) is zeker 70% van de gebruikers tevreden! De opbouwfase kost € 105,- per 40 dagen.

Wie een medium gedoseerd Groenlipmosselproduct zoekt, zal kiezen voor Synofit Medium Plus. Deze capsules bevatten vloeibare Groenlipmossel met een lagere dosering Curcumine en Zwarte bes-blad. De tevredenheid met deze capsules is ook erg hoog. En de prijs is heel prettig: voor 120 capsules betaal je maar € 60,-.

Tenslotte is er ook een puur Groenlipmossel product: Synofit GLM Plus. Behalve Vitamine C (voor het behoud van gezond kraakbeen) en Vitamine E bevat dit product geen andere ingrediënten. Vooral bij medicijngebruik is dit prettig, omdat Curcumine met sommige medicamenten een interactie heeft.

1 Evaluatie gezondheidsclaim is lopende