Het zuur-base-evenwicht is belangrijk voor onze gezondheid maar wordt vaak op jonge leeftijd al uit balans gebracht. Gezond eetgedrag is dus al bij kinderen noodzakelijk omdat het de basis vormt voor een levenslange gezondheid van lichaam en geest.

MorgenStund’ is de volwaardige ontbijtbeleving voor het hele gezin. Vooral voor kinderen is het ontbijt onmisbaar voor een gezonde en goed geluimde begin van de dag. De basenvormende pap overtuigt met waardevolle voedingsstoffen, geeft met weinig calorieën lang een verzadigd gevoel en is licht verteerbaar. Kortom – de ideale basis voor een langdurig lichamelijk en geestelijk prestatievermogen.

De glutenvrije planten boekweit, gierst en amarant scoren met een hoge verscheidenheid aan voedingsstoffen en zijn dankzij hun complexe koolhydraten een duurzame en gelijkmatige energieleverancier. Deze krachtige granen bevatten bovendien veel zink, magnesium, ijzer, biotine en hoogwaardig, plantaardig eiwit en ondersteunen daardoor een evenwichtige zuur-base-huishouding.

Met heet water vermengd is MorgenStund’ in een handomdraai klaar en is met vruchten, noten, kruiden of havermelk een lekker ontbijt. Er zijn eindeloze variatiemogelijkheden die het ontbijt afwisselend en individueel maken voor de kinderen.

Recepten tip

Veel heerlijke recepten zijn te vinden in onze brochure of op onze website

www.p-jentschura.nl