<-- NIET ACTIEF -->

Op Voedingenkankerinfo.nl vind je betrouwbare informatie over voeding tijdens en na kanker, op basis van wetenschappelijk onderzoek en de praktijkervaring van experts. Lees antwoorden op veelvoorkomende vragen en praktische tips bij klachten.

Goed eten bij kanker is belangrijk om te zorgen dat je zo fit mogelijk blijft. Dit helpt je de gevolgen van de ziekte en behandeling aan te kunnen.

Als gevolg van kanker of de behandeling – zoals chemotherapie of een operatie – kun je klachten hebben waardoor eten moeizaam gaat. Misselijkheid, moeite met slikken, gebrek aan eetlust of smaakveranderingen kunnen het lastig maken om goed te eten.

Er gaan zoveel fabels over voeding en kanker rond. Wat zijn nu de feiten?

Op de website Voedingenkankerinfo.nl vind je antwoord op ruim 200 veelgestelde vragen over voeding en kanker. Alle antwoorden zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en de praktijkervaring van experts. Ook vind je hier praktische tips en recepten speciaal voor mensen met smaakveranderingen.

Voedingenkankerinfo.nl is een programma van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds in samenwerking met het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL), Wageningen University and Research (WUR) en de Landelijke Werkgroep Diëtisten Oncologie (LWDO).