Een goede stoelgang en een gezonde ontlasting is niet voor iedereen van zelfsprekend. Een ruime meerderheid van de Nederlanders kampt regelmatig met klachten rondom het spijsverteringsproces. Hoe gezonder je eet, hoe minder dit wordt. Onze darmen produceren stoffen om ons goed te voelen. Een goede spijsvertering is dus belangrijk. Lees hier hoe je je spijsvertering op een natuurlijke wijze kan stimuleren.

Bewegen, regelmatig en gezond eten bevordert een goede darmwerking. Vocht en vezelrijke voeding, zoals rauwe groente, vers fruit en volkorenproducten, zijn goed voor een gezonde spijsvertering. Het bevordert de darmperistaltiek, een stuwende beweging die zorgt voor een betere darmpassage. Onregelmatig en anders eten, stress, vakantie, angst voor vreemde toiletten, enzovoorts kunnen een gezonde stoelgang verstoren.

Wapiti Darmfunctie

Voor een regelmatige stoelgang is het raadzaam te bewegen en eet- en leefgewoontes aan te passen. Ter ondersteuning van een goede darmfunctie kan een natuurlijk middel aan te bevelen zijn, vooral in tijden van stress of vakantie.

Wapiti Darmfunctie Complex, samengesteld uit natuurlijke kruidenextracten, stimuleert op korte termijn een natuurlijke stoelgang. Wapiti Darmfunctie Complex zorgt op natuurlijke wijze voor een regelmatige stoelgang en bevordert de inwendige reiniging. 1 dragee per dag is meestal voldoende. Wapiti Darmfunctie Complex is glutenvrij.

Ervaringen van trouwe klanten:

“Natuurlijk én prettig in gebruik” | “Doet wat het belooft!” | “Resultaat zonder bijwerkingen”