Hoe is de balans tussen werk en privé? Je relatie met collega’s? En vooral: leef jij je passie? Vitaal werken gaat over meer dan alleen goed eten en wandelen in je pauze. Ontvang een week lang, elke dag artikelen, video’s en opdrachten van Albert Sonnevelt. Doe gratis mee!

Wist je dat je voor 75% invloed hebt op je gezondheid?

Albert Sonnevelt interviewde honderden vitale ouderen en keek daarbij niet naar ziekmakende factoren, maar onderzocht waarom bepaalde ouderen op zeer hoge leeftijd nog vitaal zijn. De gemeenschappelijke kenmerken verwerkte hij in zijn vitaliteitspiramide.

Albert helpt je een vitaal werkpatroon te ontwikkelen. Ontvang iedere dag een artikel en een inspirerende video samen met een opdracht om mee aan de slag te gaan!

Enkele reacties van vorig jaar

Ben bijzonder onder de indruk van alles. Fantastisch dat Albert via de digitale weg zoveel informatie deelt en je aanzet tot denken en belangrijker nog >> je motiveert om je leven leuker te maken door de lessen in praktijk te brengen.
Janneke

Het was goed zoals het was; niet te lange info elke keer, kort maar krachtig. Heel erg bedankt voor alle tips en informatie
Marco

Doe je ook mee? Meld je hier gratis aan >>