<-- NIET ACTIEF -->

Tea Tree is een veelzijdig product en altijd handig om bij de hand te houden. Lees in de nieuwe Tea Tree Gids van Drs. Harmen Rijpkema welke mogelijkheden en toepassingen je met Tea Tree olie kunt doen. Nog leuker is dat Chi Natural Life 10x Tea Tree pakketten cadeau geeft t.w.v. 29.95.

Dit zit allemaal in het pakket:

Tea Tree Clean Air Mix

Deze Tea Tree Clean Air Mix is de pure, biologische tea tree olie gemengd met andere, effectieve, maar ook frisse essentiële oliën: citroen, zilverspar, ravintsara, eucalyptus en kajeput. Samen geven ze een prettig ruikende en zuivere lucht in elke ruimte. De basis hiervan is de veelzijdige en huidvriendelijke 100% biologische tea tree olie

Tea Tree Eerste Hulp Olie

Tea tree olie staat al eeuwen bekend als wonderolie vanwege de brede inzetbaarheid bij allerlei huis-, tuin- en keukenkwaaltjes. Deze natuurlijke eerste hulp olie zou bij iedereen in het medicijnkastje moeten staan! De werking is door veel wetenschappelijk onderzoek bevestigd. De krachtige werking wordt gecombineerd met een grote mate van huidvriendelijkheid. Hierdoor is de olie onder andere inzetbaar bij de verzorging van kalknagels en puistjes.

Tea Tree Gids – Tea Tree olie

Deze gids gaat over een wonderbaarlijke, heilzame olie uit een bijzondere boom in Australië: de tea tree boom (Melaleuca alternifolia). Hoe ziet een tea tree boom eruit en waar is de boom te vinden? Uit welke inhoudsstoffen bestaat een goede tea tree olie en bestaan er ook vervalsingen? Het lijkt wel een panacee voor vele klachten maar zijn er ook grenzen aan het gebruik? Wat is er te zeggen over veiligheid en eventuele bijwerkingen? Al deze vragen over tea tree worden behandeld in deze gids. Geschreven door Drs. Harmen Rijpkema van Stichting Aromatherapie.