25 lezers van gezondNU testten Silidyn. Zou het snel effect hebben op hun haar, nagels, huid en gewrichten? Wat Silidyn uniek maakt, is het volledig opneembare mineraal silicium. Plus een aantal natuurlijke toevoegingen. Benieuwd naar de ervaringen van 10 druppeltjes per dag?

25 mensen mochten meedoen aan de test en die waren snel gevonden. Begrijpelijk, want haar, nagels en huid zijn erg zichtbaar en heel bepalend voor hoe goed je eruit ziet. Silidyn beloofde bovendien snelle resultaten!

60% heeft mooiere nagels!

“Sterkere nagels en ze groeien veel sneller!” 60% heeft dat ervaren. “Mijn haar is voller, groeit sneller en blijft beter in model!”, riep bijna de helft. En een derde merkte dat hun huid er beter uit zag. Let wel, dit gebeurde na gebruik van slechts één flesje Silidyn, waar je een maand mee doet! Bij continu gebruik zijn de effecten vast nog groter.

Ook soepele gewrichten

Silidyn heeft naast het ‘magische’ silicium een aantal belangrijke natuurlijke toevoegingen, zoals vitamine B12, MSM, Borium, Choline en de mineralen zink, mangaan en selenium. Die ondersteunen sterke botten en soepele gewrichten. 7 van de 12 mensen met gewrichtsproblemen, vaak de knieën, gaven al na een maand aan verbetering te voelen.

Niet vaak heeft een middel zo snel resultaat!

Ontdek het zelf !