Home Blogs Mijn glutenvrije voornemens

Mijn glutenvrije voornemens

0

Bij een nieuw en fris jaar horen uiteraard goede voornemens. Vroeger was ik hier totaal niet van, ik vond het maar onzin en geloofde eigenlijk helemaal niet in. Maar tegenwoordig begin ik er steeds meer waarde aan te hechten om mijn goede voornemens weldoordacht voor mijzelf op te schrijven. Er is immers niks mis met stilstaan bij wat je al hebt en nadenken over wat je nog wilt bereiken!

Glutenvrij genieten met anderen

In 2018 ga ik nog meer van glutenvrij eten te genieten dan ik voorheen al deed. Eten is nog lekkerder als je het deelt met vrienden of familie. Wat uit eten gaan betreft, houdt de angst om ziek te worden mij helaas nog steeds wel eens tegen. In 2018 wil ik dan ook vaker uit eten dan in 2017. Nieuwe restaurants ontdekken met bijzondere keukens en gerechten die ik nog niet ken. Maar ook binnenshuis hoop ik nog meer te genieten van glutenvrij eten.

Heerlijk koken voor vrienden, ik zie het al helemaal voor me. Een Spaanse tapasavond, glutenvrij kaasfonduen, een gezellige borrel organiseren met spelletjes, ik kan niet wachten! Ook hoop ik dat er in 2018 wederom goed rekening met mijn glutenvrij dieet gehouden wordt door vrienden en familie. In 2017 was dat zeker het geval, dus voor 2018 gaat dat vast ook weer helemaal goedkomen!

Glutenvrij op reis

Niet alleen in eigen land ga ik dit jaar nieuwe restaurants, gerechten en keukens ontdekken. Het lijkt me ook fantastisch om in 2018 weer meerdere plekken in het buitenland te bezoeken. Vorig jaar bracht ik onder andere een bezoekje aan New York en Berlijn. In 2018 staat sowieso Londen op mijn bucketlist, maar stiekem droom ik ook over Amerika, Scandinavië, Italië en Spanje. Vooral die laatste 3 schijnen een walhalla te zijn op glutenvrij gebied. Soms zou ik wel willen dat ik me minder liet leiden door mijn glutenvrije dieet bij het kiezen van een vakantieland. Maar het is nou eenmaal praktisch als het land goed ingesteld is op glutenvrij eten! Dat zorgt gewoon voor een stukje zekerheid en rust.

Glutenvrij inspireren

Wat er in 2018 ook op mijn pad zal komen, ik wil het niet allemaal in mijn eentje beleven. Ik hoop weer veel mensen te kunnen inspireren met alles wat ik meemaak. De glutenvrije hotspots die ik bezoek, de producten die ik ontdek en de restaurants die ik test.

Anderen helpen op het gebied van glutenvrij leven voelt nog steeds zo goed. Ik heb nou eenmaal coeliakie, maar probeer er vanaf het eerste moment het beste van te maken. Inmiddels heb ik mijn draai gevonden en weet ik er positief mee om te gaan, alleen helaas geldt dit niet voor iedereen. Genoeg te doen dus in 2018! Ik wens jou ook een fantastisch (glutenvrij) jaar waarin al jouw dromen mogen uitkomen.

Vorig artikel Op het ritme van de Sahara
Volgend artikel Een bloempot op je hoofd
Avatar
Mijn naam is Marit, ik ben 24 jaar en woon in het centrum van Zwolle. Sinds 2014 heb ik coeliakie waardoor ik een glutenvrij dieet moet volgen. Op mijn glutenvrije platform Maak het Glutenvrij inspireer ik dagelijks andere glutenvrije eters. Dit doe ik door recepten te delen, maar ook praktische tips en hotspots. Op gezondNU.nl kun je de komende tijd regelmatig blogs van mij verwachten!