<-- NIET ACTIEF -->

“Ik heb direct mijn man Arno gebeld: je gelooft het niet, zei ik tegen hem, maar we hebben een prijs gewonnen. Hoe vind je dat? Een vakantie in Oostenrijk! Leuk hé.” Paula Dokman uit Wapenveld kan er nog niet over uit. Ze kwam net met haar drie kinderen de deur binnenlopen, toen de telefoon ging.

Paula Dokman (35) is een trouwe lezer van het tijdschrift en van de gezondNU-nieuwsbrief die zij elke week per e-mail ontvangt. “Ik ben echt bezig met mijn gezondheid. Ik ben ook nog op de gezondheidsbeurs geweest. Ik bak mijn eigen brood en we eten thuis biologisch als het maar even kan. Dat vind ik belangrijk, vooral voor mijn kinderen. Nu leggen we de basis voor later. Je kunt ze vullen of voeden. Ik kies natuurlijk voor het laatste. gezondNU helpt me daarbij. Ik vind het een heel goed blad en wat een verrassing, deze prijs.”

De redactie van het maandblad gezondNU had in de maart-uitgave van dit jaar een winactie voor haar lezers gepubliceerd waar massaal op is gereageerd. De prijs weerspiegelt uitstekend de waarden van het blad; een gezonde en een natuurlijke leefstijl met aandacht voor al het moois in het leven. Paula Dokman wint een volledig verzorgde vijfdaagse vakantie voor twee personen in de luxe suite van het Genuss & Aktiv Hotel Sonnenburg in Riezlern, Mittelberg. Dit hotel biedt een panoramisch uitzicht op de bergen, heeft een gastronomisch restaurant en is een ideale plek voor een vakantie in de bergen. Deze gezonde vakantie biedt gezondNU aan in samenwerking met Kleinwalsertal Toerisme.

Foto bij winnaar vakantie OostenrijkDe familie Dokman gaat wel vaker naar de Oostenrijkse bergen. “Het is er kindvriendelijk en de jongens genieten zo. Met moeite gingen we met de laatste liftjes naar beneden,” schreef ze aan gezondNU. Zo’n actieve vakantie met het gezin is precies wat de provincie Vorarlberg waar het Kleinwalsertal ligt aan toeristen biedt. Een gezonde omgeving, adembenemende vergezichten en heerlijk eten met veel biologische producten uit de eigen streek. Van alle Oostenrijkse gebieden ligt het Kleinwalsertal het dichtst bij Nederland ligt (op slechts 750 km vanaf Utrecht).