<-- NIET ACTIEF -->

Gemiddeld verliezen we zo’n vijftig tot honderd haren per dag. Dat is niet veel als je weet dat je tussen de 85 en 140 duizend haren op je hoofd hebt. Maar wat als je haren uitvallen doordat je hoofdhuid zo droog is dat het schilferig wordt en gaat jeuken? Daar bedacht Jentschura iets op: een dieptereiniging voor je hoofdhuid.

Onze hoofdhuid hoort de mineraalrijke voedingsbodem voor een gezonde haargroei te zijn. Dat is alleen niet altijd het geval. Door stress, met zuur belaste voeding en schadelijke stoffen in het milieu, heeft de haarbodem te kampen met een voortdurend verlies van mineralen, aldus Jentschura. Dit zou komen doordat ons lichaam deze mineralen dag in dag uit gebruikt om zuren en andere schadelijke stoffen te neutraliseren. Het gevolg? Meer haarverlies.

Gel voor je hoofdhuid

Jentschura kwam om die reden met SkalPuro: een innovatieve hoofdhuidgel tegen een jeukende, schilferige hoofdhuid of bij haaruitval. De gel zorgt met een basische pH-waarde van 8 – 8,5 voor een dieptereiniging van de hoofdhuid. Het bevordert de bloedsomloop en geeft energie door berkenbast en brandnetelextracten. En dat niet alleen: volgens Jentschura zorgt de gel voor volume, verfrist, versterkt en ondersteunt het de haargroei.