Als er iets is wat iedereen wil, dan is het wel voller en glanzender haar. Met iedere dag een paar druppels Silidyn Ortho Silicium van Vedax kun je dat bereiken. Het geheim zit in het mineraal silicium, dat volledig door het lichaam wordt opgenomen.

Denk je aan belangrijke mineralen dan denk je waarschijnlijk aan calcium en magnesium. Silicium, ook bekend als kiezelzuur, hoort ook in dit rijtje thuis. Dit mineraal versterkt je botten, bindweefsel en immuunsysteem en doet wonderen voor je haar, huid en nagels. Silicium is namelijk belangrijk voor de aanmaak van keratine en collageen; lichaamseigen eiwitten waar je haar voor een groot deel uit bestaat.

Van rozijnen tot spinazie

In de supermarkt vind je silicium in de vorm van bruine rijst, bananen, spinazie en rozijnen. Kun je wel een extra portie gebruiken? Dan is Silidyn Ortho Silicium van Vedax ideaal. Aan tien druppels per dag heb je genoeg en naast silicium bevat het ook MSM, B12, borium, vitamine B12, choline en selenium. Belangrijk voor het behoud van sterke botten en soepele gewrichten.

Wil jij Silidyn van Vedax zes weken testen? Vul dan dit formulier in. Uit alle inschrijvingen kiezen wij 25 testers. Na de testperiode ontvang je een vragenlijst per mail, omdat wij en Vedax benieuwd zijn naar de testresultaten.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je Vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze testactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die het testproduct ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.