Ons lichaam snakt naar magnesium. Dit onmisbare mineraal verhoogt je weerstand tegen stress en is goed voor je zenuwen en spieren. Hoewel magnesium in veel voeding zit, komt een tekort vaak voor. Kun jij wel een extra portie gebruiken? Dan komt deze testactie als geroepen.

Magnesion® Relax is een unieke bruispoederformule op basis van natuurlijk magnesiumcitraat. Het bevat 100% gehydrateerd (ionisch) magnesium en is daardoor goed opneembaar. Wat Magnesion® Relax uniek maakt, is de toevoeging van vitamine D3. Veel mensen hebben namelijk niet alleen een tekort aan magnesium, maar ook aan vitamine D3. Daarnaast is deze vitamine belangrijk bij de omzetting van magnesium in het lichaam.

Het fijne van Magnesion® Relax is dat je het kunt drinken. Het is daardoor vriendelijk voor de maag en gemakkelijk in gebruik. Magnesion® Relax kan prima gecombineerd worden met andere geneesmiddelen en is ook geschikt voor vegetariërs.

Wil jij Magnesion® Relax van Vedax twee weken testen? Vul dan dit formulier in. Uit alle inschrijvingen kiezen wij 25 testers. Na de testperiode ontvang je een vragenlijst per mail, omdat wij en Vedax benieuwd zijn naar de testresultaten.