<-- NIET ACTIEF -->

Er zijn van die dagen dat je niet ontkomt aan een uitgestelde maaltijd. Je wilt even sporten na het werk en van tevoren nog iets eten. Maar dan wil je wel iets gezonds en voedzaams tussendoor. Hoe doe je dat én voorzie je je lichaam direct van gezonde ingrediënten? Daar komt TastyBasics om de hoek kijken; met hun nieuwe, onbewerkte repen grijp je nooit meer mis.

Tussendoortjes komen in veel verschillende vormen. Van het restje van gisteravond tot een handje noten of een stukje taart. En hoewel eigenlijk alles een tussendoortje kan zijn, zijn snacks vooral bedoeld om je energieniveau op peil te houden en de honger te stillen. TastyBasics gelooft daar ook in, net als in de kracht van onbewerkte voeding, en komt dan ook met repen met chocolade en noten.

Eiwitrijke tussendoortjes

Deze repen zijn het ideale, eiwitrijke tussendoortje voor als je trek hebt; of je nu op je werk, onderweg of aan het sporten gaat. Met de repen heb je je dagelijkse handje noten – advies van de Gezondheidsraad – heel gemakkelijk te pakken! De repen van TastyBasics zijn het gezonde alternatief voor gewone repen. Lekker krokant met een heerlijke chocoladesmaak. Gemaakt op basis van onbewerkte grondstoffen, zoals noten en pitten, zonder toegevoegde suikers, maar propvol vezels en eiwitten. En eiwitrijke tussendoortjes, dat is wat je wilt voor een lange verzadiging!

Voedzame ingrediënten

TastyBasics is opgericht door Jan Buining. Zijn filosofie is: ingrediënten in zijn geheel gebruiken, dus onbewerkt, zodat jij alle vezels, eiwitten en voedingsstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft. Ze kiezen voor de meest voedzame ingrediënten, zoals zaden, noten, pitten, peulvruchten. Zo krijg je vanzelf meer voedende eiwitten en vezels binnen en minder koolhydraten, ook als je kiest voor hun repen als tussendoortje.

Dit artikel is in samenwerking met TastyBasics tot stand gekomen. TastyBasics verkoopt brood, crackers, muesli, repen en pasta’s op basis van onbewerkte ingrediënten. Ze zijn rijk aan vezels, eiwitten en andere essentiële voedingsstoffen en bevatten geen toegevoegde suikers. De Choco en noten voordeelbox van TastyBasics bevat 10 doosjes met tien repen. Ze zijn te bestellen in hun webshop, Jumbo, Albert Heijn en Plus.