Lig je vaak te woelen in je bed en kun je niet in slaap komen? Of ben je juist veel te vroeg wakker en kan je dan niet meer doorslapen? Is het stress die je wakker houdt, of juist de hectiek van de dag waardoor je niet kunt ontspannen? Slecht slapen heeft allerlei redenen. De uitkomst is echter altijd hetzelfde: je bent moe! Doe mee aan de slaapweek (gratis!) en leer beter slapen.

Als je vaak slecht slaapt, word je zowel lichamelijk als psychisch steeds zwakker. Te weinig slaap heeft namelijk een direct effect op je immuunsysteem, je prestaties en je incasseringsvermogen. Maar waar begin je met beter slapen? Is het je bed of je bedritueel, of juist de stress van de dag?

Om de vicieuze cirkel van slecht slapen op een natuurlijke, gezonde manier te doorbreken, brengen we tijdens de ‘Slaapweek’ de juiste kennis, tips en adviezen samen. Artikelen die je beter leren ontspannen en inslapen.

Meedoen is helemaal gratis! Je krijgt vanaf 30 september 2019 3 dagen lang elke dag een mail met artikelen, adviezen en tips die je die zelfde dag én nacht kun toepassen. Trusten!

Schrijf je hier in voor de Slaapweek

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze challenge goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij de challenge gaat dit om uw naam, e-mailadres en IP-adres. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met leverancier met wie de challenge wordt gehouden. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via info@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.

Goede kennis over je lichaam geeft je gezondheid een boost. De ‘Slaapweek’ is een initiatief van gezondNU in samenwerking met Chi Natural Life.