<-- NIET ACTIEF -->

Vis is gezond voor ons. Maar zeg eens eerlijk: hoe vaak ligt er vis op jouw bord? Maar liefst 75 tot 90 procent van de mensen die in ons kikkerlandje wonen, eet niet wekelijks vette vis. Ben je klaar om de sprong in het diepe te wagen? Schrijf je in voor onze Gezonde Vis Challenge en word een echte viseter.

In 5 dagen leer je:

  • De perfecte visburger zelf maken (move over hamburger!)
  • Alles over duurzame vis kopen in de supermarkt
  • Koken met vis in de hoofdrol (vis als taart?!
    Plus elke dag tips voor vegetariërs en veganisten, en nog veel meer!


Ja, ik doe mee aan de gratis 5-daagse Gezonde Vis Challenge van Vitals.

Schrijf je nu GRATIS in via onderstaand formulier.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, gezondNU Voeding, Specials en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze challenge goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij de challenge gaat dit om uw naam, e-mailadres en IP-adres. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met leverancier met wie de challenge wordt gehouden. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via info@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.