gezondNU inspireert jou om je leven gezonder te maken. Maar wie inspireert gezondNU? We selecteerden drie helden die wat ons betreft een standbeeld verdienen omdat ze de wereld echt gezonder maken. Wie van de drie verdient volgens jou de titel Gezonde Held 2018? Breng je stem uit, maak kans op een prijs en zet ook jouw gezonde held in het zonnetje!

Elke van Hoof: HSP serieus op de kaart

Jarenlang werd er lacherig gedaan over hoog gevoeligheid (HSP). Maar de klinisch psycholoog Elke van Hoof toont met haar onderzoek aan dat HSP echt geen aanstelleritis is. De hersenen van HSP’ ers reageren daadwerkelijk anders op impulsen van buitenaf. Als je zorgt voor zoveel her- en erkenning onder HSP’ers, ben je echt held-waardig! 

Wanda de Kanter: Strijd tegen de tabaksindustrie

Longarts Wanda de Kanter is een bevlogen dokter die roken wil uitbannen. Waarom? Simpel: het is doodsoorzaak nummer één onder longpatiënten. Maar wat haar een echte heldin maakt, is haar strijd tegen de tabaksfabrikanten. Wanda startte samen met patiënten een strafzaak tegen de tabaksindustrie in Nederland. En dat is best wel heroïsch.

Rineke Dijkinga: Enorme kennis over voeding

Orthomoleculair voedingstherapeut en natuurgeneeskundige Rineke Dijkinga verrast ons altijd. Deze vrouw is niet alleen een wandelende encyclopedie als het op voeding en gezondheid aankomt, maar ze koopt ook nog eens een stukje grond om daar letterlijk te werken aan een gezonde bodem. Held met eigen bodem.

De genomineerden geven prijzen weg!

Wanda de kanter – 10 gesigneerde boeken

*Nederland Stopt met roken
*Motiveren kun je LEREN

Rineke Dijkinga – 2x wandellezing met lunch

Hoor tijdens de wandeling wat je zelf qua voeding en leefstijl kunt doen aan een gezonde hormoonbalans. Tussendoor gaan we heerlijk lunchen ‘a la Rineke’ op Westerwolds Land.

Elke van Hoof – 4 gesigneerde boeken

*De Chief Happiness Officer
*Hoogsensitiviteit
*Stress & Burn-out
*Hoogsensitief

Kans maken op deze prijzen? Stem op jouw held!

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.

Wie is jouw persoonlijke held? Meld hem/haar aan en maak kans op een mooie prijs »