Heb jij een gezonde held, iemand die jou altijd inspireert om fitter en gezonder te worden of je altijd stimuleert of ondersteunt of leuke tips heeft hoe je je gezondheid kan vergroten? Laat ons hier weten wie jouw gezonde held is en waarom je hem of haar nomineert. Doe mee en maak deze zomerperiode elke week kans op één van deze mooie prijzen.

Dr. Organic – Rose Otto

Dit wordt pure verwennerij met de Dr. Organic  ‘Rose Otto’ lijn. Deze lijn bevat extracten uit rozenblaadjes die kalmerend werken en ze ze geven een energieboost waardoor onder andere de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. En jij krijgt hem in een prachtige doos uitgereikt als je jouw held nomineert!

€ 72,95 | Dag- en nachtcrème, gezichts- en oogserum en gezichtsmasker – hollandandbarrett.nl

Loqi backpack – Wild Flamingos of Shinpei Naito Flower Dream

Deze kleine, super lichte rugzak weegt slechts 85 gram, maar kan tot 10 kg aan bagage dragen! Aan de buitenkant van de zak kun je je waardevolle spulletjes opbergen. Regent het! Geen probleem. Hij is waterdicht.

€ 29,90 | abodee.nl

Tefal Travel Mug

Deze hippe Tefal Travel Mug neem je overal mee naartoe. In de zomer blijft je koude drankje ijskoud, tot acht uur! En je geniet vier uur lang van je zelfgemaakte warme koffie of thee. Hij is honderd procent lekvrij, makkelijk navulbaar. Van alle kanten kun je er uit drinken. En je opent en sluit hem met één hand. Handig!

€ 26,49 | 5 jaar garantie – tefal.nl

Boho Tiffin lunchbox – Rosie

Elke ochtend wordt een feestje als je de drie stapelbakjes vult met een gezonde lunch. We mogen het nieuwe design Rosie uit de nieuwste collectie van Boho Tiffin weggeven. Zo steel jij de show op je picknickkleed bij je vrienden of geef hem aan je held(in).

€ 39,95 | boho-tiffin.com

Happy Towels hamamdoek

‘Stikeigenwijze’ hamamdoeken, geweven door een goedlachse wever in West-Turkije. Happy Towels zijn gemaakt van biokatoen en zacht bamboegaren. De handdoeken zijn extra lang – 210 cm, zodat je er gewoon helemaal op past. Handig op het strand of in de sauna.

€ 32,- | happytowels.nl

Atlas boekweit hoofdkussen

Met dit natuurlijke Atlas boekweit hoofdkussen ben je verzekerd van een gezonde slaap. Het kussen ondersteund je hoofd optimaal en kan rug-, nek- of schouderklachten verlichten. Hij blijft koel in de zomermaanden en droog door de absorberende en luchtdoorlatende werking.

€ 34,50 | gewicht ± 2,8 kg – lagripro.com| Facebook

Boekenset Happy Pear

Voor de Ierse broers David en Stephen Flynn, the Happy Pear, staan plezier, smaak en vriendschap centraal bij het koken. Hun boodschap: eet meer groenten! Ze zitten bomvol smaak en je kunt eindeloos variëren. En ze vinden het een uitdaging om iedereen meer groenten en fruit te laten eten en geluk te ervaren. Hoe? Dat lees je in hun kookboeken.

€ 49,90 | De Wereld van de Happy Pear en de nieuwste uitgave Recepten voor geluk – scriptum.nl

Geef jouw persoonlijke held door via onderstaand formulier en maak kans op deze prijzen.