Met deze elegante zonnebril zit je niet alleen stijlvol op de fiets, maar bescherm je je ogen ook tegen Uv-straling. Want niet alleen je huid, maar ook je ogen hebben bescherming nodig, maar dan het liefst zo modieus mogelijk.

De damesmonturen van het Parijse modelabel Balmain zijn elegant, geraffineerd en luxueus. Je kunt kiezen voor een modieuze zonnebril of een gewone bril. Er zijn ronde, klassieke stijlen of kattenogenmodellen. De subtiele merkdetails zijn terug te vinden op elk montuur, inclusief een gouden ‘B’ op de brillenpootjes.

gezondNU mag drie waardecheques weggeven uit de collectie Balmain (t.w.v. € 229,- per stuk). Bekijk de hele collectie op specsavers.nl/balmain en kies alvast een mooi exemplaar uit voor als je wint.

Superprijzen winnen? Vul dan vóór 30 juni het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leveranciers, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.

Meer winnen voor de perfecte fietstocht