Wil je niet als een rimpelkoningin door het leven gaan, dan moet je smeren, smeren en smeren.

Biosolis zonnebrandgezichtscreme met aloë vera op minerale basis beschermt de huid tegen verbranding door de zon en is waterbestendig. De filters van titaandioxode en zinkoxide vormen een laagje op de huid en weerkaatsen zo de uv-stralen. Biosolis zonnebrand is gemakkelijk smeerbaar en voedend voor de huid. De Halianthusolie zorgt voor herstel en hernieuwing van de aan zout en zon blootgestelde huid.

Win!

gezondNU pakt uit met een super zomercadeau-actie!
We mogen namens Greenjump.nl 15 tubes zonnebrandcrème van Biosolis weggeven. (€ 14,95 – SPF 30 – 50 ml en nano-vrij, greenjump.nl)

Lekker smeren? Vul dan vóór 31 augustus 2018 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.

Meer winnen tijdens de zomercadeau-actie!