Zon is lekker, maar je haar ziet er na een tijdje als een pluizenbol uit. Niet als het ligt aan John Beerens, dé bekende kapper van televisie en stijlicoon op het gebied van beauty en haar. Hij heeft een grote collectie haarverzorgingsproducten zoals het vegan Zweedse merk Maria Nila.

Heb je droog of beschadigd haar? Wil je je kleur beschermen of meer volume creëren? Of wil je de perfecte styling voor je haar? Dit is wat je zoekt. Luxe producten die geen schade aan je haar brengen of aan het milieu.

Win!

gezondNU pakt uit met een super zomercadeau-actie! Namens johnbeerens.com mag gezondNU 4 verschillende sets van Maria Nila (shampoo, conditioner, haarmasker) weggeven. Kies het type dat bij jouw haar past (€ 37,- per set. Bekijk of bestel alle haarproducten op JOHNBEERENS.COM).

Kans maken? Vul dan vóór 31 augustus 2018 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.

Meer winnen tijdens de zomercadeau-actie!