Hip de herfst in

Banjeren in kleurige herfstbossen. Je longen volzuigen met frisse boslucht. Maar trek wel een paar lekkere laarzen aan die er niet alleen mooi uitzien, maar waar je ook heerlijke wandelingen mee kunt maken zonder je zorgen te maken over natte voeten.

Het Finse merk Nokian Footwear heeft een lichtgewicht regenlaars, de Finnjagd, gemaakt. Met deze laarzen kun je langere afstanden wandelen zonder dat je voeten moe worden. De laars heeft extra verstevigingen bij de hiel, de tenen en aan de zijkant.
De vervangbare zool in de laars en de hielstructuur absorberen de schokken tijdens het lopen, zodat de rug wordt ontzien. Deze handgemaakte laarzen zijn gemaakte van natuurrubber en beschermen je voeten tegen alle weersomstandigheden. Geen excuus meer, maar hup de buitenlucht in.

gezondNU mag namens Nokian Footwear vier paar regenlaarzen weggeven (t.w.v. € 103,-, nokianfootwear.com). De laarzen zijn er in de kleuren groen, (bordeaux)rood en blauw.

Zo doe je mee

Los onderstaande woordzoeker op en bel uw oplossing door op 0909-5010326 (€ 0,60 per gesprek). Of sms NU[spatie]oplossing naar 3553 (€ 0,60 per ontvangen bericht).
Je krijgt bericht als je in de prijzen bent gevallen.

Meedoen kan tot en met 27 december 2017.

Schrijf je in op één van deze nieuwsbrieven!

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Of wil je op de hoogte blijven van de producten van Osprey? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

 

 

Delen