Geen dag- en nachtcrème meer nodig dankzij Chi Superskin èn makkelijk mee te nemen in je vakantiekit. Deze olie is honderd procent plantaardig. De werkzame oliën, van biologische kwaliteit, zijn aangevuld met uitgekiende essentiële oliën. De combinatie maken deze zijdezachte serums geschikt voor het hele lichaam èn speciaal voor gezichtsverzorging.

Drie topproducten voor de normale tot vette huid, voor de gevoelige huid en de ouder wordende huid. Ideaal als luxe, totale huidverzorging meteen na het douchen als de huid nog vochtig is. Plantoliën als argan, cactus, kokos, jojoba en abrikozenpitolie bevatten van nature werkzame, huidverzorgende ingrediënten zoals vitamine E en essentiële vetzuren. Deze voedingsstoffen verzachten, voeden en beschermen de huid net als ze dat doen in zaden, noten en vruchten. De oliën worden makkelijk opgenomen, omdat het lijkt op sebum, een natuurlijke huidvet.

gezondNU mag 9 verschillende SuperSkin oliën weggeven (totale waarde € 270,-, chi.nl)

En dit zijn ze:

  • 3x SuperSkin All Skin voor de normale tot vette huid
  • 3x SuperSkin Sensitive voor de gevoelige huid, zacht en fris van geur
  • 3x SuperSkin Angi-Aging voor de oudere huid, verzacht littekens, verminderen oogrimpels

Kijk voor meer tips hoe je deze olie kunt gebruiken op YouTube

Kans maken? Vul dan vóór 6 juni 2018 het winformulier.

Geef meteen je voorkeur aan met de reden waarom je dit product wilt gebruiken.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.