Ziet je huid er flets en droog uit? Dan wordt het tijd om jezelf te verwennen met een heerlijke bodyscrub met zout en olie.

alka-scrub-nl

Alka Scrub is een basische zout/olie scrubformule voor het hele lichaam. Het is een unieke combinatie van ongeraffineerd Himalayazout en natriumbicarbonaat om zure afvalstoffen te neutraliseren en vijf natuurlijke oliën om de huid te voeden, te verzachten en te herstellen. Zo werkt saffloerolie kalmerend, arganolie ontstekingsremmend en amandelolie hydraterend. Jojobaolie beschermt de huid en zonnebloemolie helpt tegen uitdroging.

Door het gebruik van de basische Alka Scrub kan de huid weer ademen en worden zure afzettingen geneutraliseerd. Zo komt de pH-waarde weer in evenwicht en krijgt je lichaam haar natuurlijke energie terug. Zo krijgt de huid haar stralende glans weer terug.  

gezondNU mag 10 potten weggeven van Alka® Scrubzout (625 gram) t.w.v. € 24,95.

Kans maken? Vul dan voor 18 maart 2017 het winformulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

Delen